Komiža otok Vis


Hrvatska, zemlja s tisuću otoka Jadranskog mora, skriva dragulj iznimne ljepote, otok Vis. Na raskrižju pomorskih puteva, vjekovima je bio od strateškog značaja raznih vojski koje su se stoljećima otimale za Dalmaciju i Dalmatinske otoke. Jadranska Malta, otok koji je u hrvatskoj povijesti najviše puta mijenjao zastavu. Interesantan dragulj Talijanima, Britancima, Francuzima, ali i važna vojno - geostrateška lokacija bivše Jugoslavije. Zbog potonjeg, bio je nedostupan stranim turistima sve do 1990. godine. Sačuvane iskonske prirode, bistrog i čistog mora, prekrasnih plaža i skrivenih uvala; zahvaljujući povijesnoj izolaciji sve do devedesetih; danas je ostao jedna od rijetkih destinacija gdje u potpunom skladu sa nepreglednim ljepotama mora i krajolika možete uživati u Dalmaciji kakva je nekad bila.

Na zapadnoj strani otoka u mirnoj uvali ispunjenoj autohtonim ribarskim brodicama, smjestila se Komiža. Mjestašce, poznato diljem Dalmacije i Mediterana kao pravo ribarsko mjesto, odiše mirom i tišinom u nepreglednim ljepotama pučine. Pogled seže i ka otočiću Biševo koji skriva izniman fenomen prirode Modru špilju, kao i prekrasnu pješčanu plažu u uvali Porat. Zanimljivo, iako mala i intimna, Komiža je teritorijalno najveća općina u Hrvatskoj. Upravo zahvaljujući komiškim ribarima, i vlasništvu pridanome na temelju stoljetne ribarske tradicije, u svom sastavu ima i otoke: Svetac (Sveti Andrija), Biševo i Palagružu te vulkanske otočiće Jabuku i Brusnik. Kristalno čisto more, prekrasne plaže bez gužve, skrivene uvale... samo su dio onoga što otok Vis pa tako i Komiža nude.

Povijest otoka je iznimna, i u svakom vam trenutku stojimo na raspolaganju ukazati što je zanimljivo pogledati. Privatni smještaj u Komiži iznimo je popularan kod gostiju koji traže miran i opušten odmor u Mediteranskom stilu bez gužve i buke. Naši apartmani nude vam potpunu relaksaciju i otočnu originalnost, ali uz komfor i sve pogodnosti današnje tehnologije. Apartmani se nalaze u obiteljskoj kući smještenoj na parceli od 640 m2 okruženi limunjakom. U potpunom miru i autohtonosti, sve je to zapravo u samom centru Komiže na samo 70-tak metara od mora i 100 metara od prve plaže.

Svi apartmani imaju svoj ulaz odijeljen od ostatka objekta. 
Opremljeni su:

  • bežičnim internetom

  • Smart 3D TV + satelitski programi

  • klima urađajem

Kuhinja je posve funkcionalna, opremljena svim potrepštinama, poput aparata za kavu/čaj, mikrovalne pećnice itd. Sanitani čvorovi opremljeni su svim potrebnim higijenskim potrepštinama.

Ovisno o apartmanu, svaki ima i posebno mjesto za relaksaciju i odmor u authotonoj atmosferi stoljetnog limunjaka. Uz vrtnu terasu, koja je kao i parkirno mjesto, dostupna svim našim gostima, najveći apartman Big Blue ima i balkon na kojem u hladu možete uživati tijekom cijelog dana.

Kao posebnu pogodnost, našim gostima nudimo i kamin u limunjaku kojeg u svakom trenutku mogu koristiti za vlastite potrebe, u sklopu kamina je i veliki stol na kojem se slobodno možete poslužiti dalmatinskim delicijama upravo pripravljenima na kaminu. Od nas možete očekivati potpunu uslugu. Sve naše goste osobno dočekujemo, uz piće dobrodošlice stojimo na raspolaganju pokazati lokacije naljepših uvala i plaža, seoskih domaćinstava, znamenitosti, najboljih restorana, klubova. Pomoći ćemo vam i oko odabira raznih vrsta izleta, bilo brodicom ili po kopnu. Ne zaboravite, povijest otoka Visa, u nasljeđe je ostavila brojne vojne objekte i svakako neizbježnu Titovu špilju. Dok ste naši gosti mi vam stojimo na raspolaganju 24/7 putem mobilnog telefona za sva vaša pitanja, bilo da vam treba neka preporuka i pomoč u snalaženju po otoku. Odaberite naše apartmane i provedite bezbrižan i nezaboravan odmor u Komiži, biseru Jadranskog mora.



DEBANT, s.r.o.


Facebook


Jadrolinija / Fery
HAK / Auto club
Taxi island Vis
Croatia Airlines
Airlines ticket